Scroll down for the Dutch recipe
English recipe:
Duration: 15 minutes
The ingredients for 1 serving:
- 75 g kamut tagliatella
- 50 g chestnut mushrooms
- 1/4 zucchini
- 1/2 red paprika
- 1/2 leek
- 1 garlic clove
- 1 tbs green pesto (homemade)
- 1 tbs grated Parmesan cheese
- Olive oil
What you do:
- Cook pasta as directed on the package.
- Heat 1 tablespoon olive oil and 1 crushed garlic clove in a pan. Cut the mushrooms into pieces and fry them in olive oil.
- Meanwhile, cut the other vegetables. First add the zucchini to the pan with the mushrooms and after a few minutes, the leeks and paprika.
- Drain the pasta as soon as it is ready, mix 1 tablespoon (or more to taste) green pesto through it along with the vegetables.
- Serve with grated Parmesan cheese.
Enjoy!
Do you want to make me later or share me with your friends? “PIN” me to PINTEREST or “SHARE” me on FACEBOOK, using the social media icons below (in the gray frame)!
................................................................................................................
Nederlands recept - Vegetarische Pasta Pesto:
Tijd: 15 minuten
De ingrediƫnten voor 1 portie:
- 75 g kamut tagliatella
- 50 g kastanje champignons
- 1/4 courgette
- 1/2 rode paprika
- 1/2 prei
- 1 teentje knoflook
- 1 el groene pesto (zelfgemaakt)
- 1 el geraspte Parmezaanse kaas
- Olijfolie
- Kook de pasta zoals aangegeven staat op de verpakking.
- Verwarm 1 eetlepel olijfolie met 1 geperst teentje knoflook in een pan. Snijd de champignons in stukjes en bak deze in de olijfolie.
- Snijd ondertussen de andere groenten en doe als eerst de courgette erbij en pas na een paar minuten de prei en paprika.
- Giet de pasta af zodra deze klaar is en meng er 1 eetlepel (of meer naar smaak) groene pesto door samen met de groenten.
- Serveer met geraspte Parmezaanse kaas.
No comments:
Post a Comment