I have prepared some blog posts for during my holiday, so I will try to upload a new recipe each day! As Spring is coming in the Netherlands I have prepped a lot of new lunch salad recipes, perfect for this time a year! For today: fresh fish wraps. Perfect for dinner or just make one for lunch!
Scroll down for the Dutch recipe
English recipe:
Duration: 10 minutes
The ingredients for 1 serving:
- 2 whole wheat wraps
- 200g smoked salmon fillet
- 100 g wok shrimps (freezer)
- 1 avocado
- 3 cherry tomatoes
- 1/2 yellow paprika
- Iceberg lettuce
- fresh chives
- cottage cheese
- 1 tablespoon sweet paprika powder
- 1 tbsp olive oil
What you do:
- Thaw the wok shrimps under running water. Pat dry and mix with olive oil and paprika powder in a bowl. Put a frying pan on medium heat and fry the shrimps for 5 minutes until cooked.
- Meanwhile put the cottage cheese, chopped chives, salmon, avocado slices, lettuce, diced yellow pepper and sliced cherry tomatoeson the wraps. Put the shrimp on top when they are ready. Fold the wraps, secure with a toothpick and they are ready to be eaten.
Enjoy!
Do you want to make me later or share me with your friends? “PIN” me to PINTEREST or “SHARE” me on FACEBOOK, using the social media icons below (in the gray frame)!
................................................................................................................
Nederlands recept - Frisse ZalmWraps:
Tijd:10 minuten
De ingrediënten voor 1 portie:
- 2 volkoren wraps
- 200 g gerookte zalmfilet
- 100 g wokgarnalen (ingevroren)
- 1 avocado
- 3 cherrytomaatjes
- 1/2 gele paprika
- Ijsbergsla
- Verse bieslook
- Hüttenkäse
- 1 el zoete paprikapoeder
- 1 el olijfolie
Bereiding:
- Ontdooi de wokgarnalen onder de lopende kraan. Dep ze droog en meng met de olijfolie en paprika poeder in een kom. Zet een koekenpan op matig vuur en bak hierin de garnalen gaar binnen 5 minuten.
- Beleg ondertussen de wraps met de hüttenkäse, geknipte bieslook, zalm, plakjes avocado, ijsbergsla, in blokjes gesneden gele paprika en in partjes gesneden cherrytomaatjes. Leg de garnalen erop wanneer deze klaar zijn. Vouw ze dicht, zet vast met een prikker en ze zijn klaar om op te eten.
No comments:
Post a Comment