Scroll down for the Dutch recipe
English recipe:
Duration: 20 minutes
The ingredients for 1 serving:
- 75 g brown basmati rice
- 1/2 mackerel fillet
- 1/4 cucumber
- 100 green beans
- 3 small carrots
- 1/2 red paprika
What you do:
- Cook the rice according to the package. Cut the ends of the green beans and slice the carrots into thin slices. Put in a pan with half a liter of boiling water on the stove and cook for 8 minutes until the vegetables are tender. I did this last night while I was the wraps.
- Meanwhile cut the cucumber, paprika and mackerel into pieces.
- Drain the beans, carrots and rice and let it cool. Mix the rest of the ingredients through the cooled rice and vegetables and store in the refrigerator in an airtight container.
Enjoy!
Do you want to make me later or share me with your friends? “PIN” me to PINTEREST or “SHARE” me on FACEBOOK, using the social media icons below (in the gray frame)!
................................................................................................................
Nederlands recept - Makreel Rijst Salade :
Tijd: 20 minuten
De ingrediƫnten voor 1 portie:
- 75 g bruine basmati rijst
- 1/2 makreel filet
- 1/4 komkommer
- 100 g sperziebonen
- 3 kleine wortels (bospenen)
- 1/2 rode paprika
Bereiding:
- Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking. Snijd de uiteinden van de sperziebonen en de wortels in dunne plakjes. Doe in een pan met een halve liter kokend water en kook ze in 8 minuten gaar. Ik heb dit gisteravond gedaan terwijl ik de wraps aan het maken was.
- Snijd ondertussen de komkommer, paprika en makreel in stukjes.
- Giet de boontjes, wortels en rijst af en laat afkoelen. Meng de rest van de inmiddels gesneden ingrediƫnten erdoorheen en bewaar in de koelkast in een luchtdichte bak.
Yummie!!! Leuk recept! Ik ben dol op makreel
ReplyDeleteThanks meis! Was erg lekker en weer eens wat anders :)
Delete