Checkout the English and Dutch recipe:
Scroll down for the Dutch recipe
English recipe:
Duration: 25 minutes
The ingredients for 4 servings:
- 300g spelled pasta
- 720 ml organic tomato passata
- 2 chicken breasts
- 3 cloves of garlic
- 1 white onion
- 250g mushrooms
- 1 sweet pointed paprika
- 1 orange paprika
- 100g bean sprouts
- 1 heaped tbsp sweet paprika powder
- 1 heaped tbsp oregano
- lettuce
- 12 cherry tomatoes
- olive oil
- Salt & Pepper
What you do:
- Cook the pasta as directed on the package.
- Cut the chicken into small cubes and fry in a splash of olive oil and crushed garlic cloves. Meanwhile, cut the onion, mushrooms and paprika's. When you're done, you first put the onion and mushrooms in the pan with the chicken, and if they are almost finished you add the paprika's.
- Then add the passata together with the spices and stir well. Allow to simmer for 10 to 15 minutes. Stir through the bean sprouts near the end.
- Serve with a handful of lettuce per plate on top and three cherry tomatoes into wedges. Garnish with Parmesan cheese if preffered.
Enjoy!
Do you want to make me later or share me with your friends? “PIN” me to PINTEREST or “SHARE” me on FACEBOOK, using the social media icons below (in the gray frame)!
................................................................................................................
Nederlands recept - Pasta Kip met Taugé:
Tijd: 25 minuten
De ingrediënten voor 4 porties:
- 300 g spelt pasta
- 720 ml bio passata
- 2 kipfilets
- 3 teentjes knoflook
- 1 witte ui
- 250 g champignons
- 1 zoete punt paprika
- 1 oranje paprika
- 100 g taugé
- 1 volle el zoete paprika poeder
- 1 volle el oregano
- sla
- 12 cherrytomaatjes
- Olijfolie
- Peper & Zout
Bereiding:
- Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
- Snijd de kip in kleine blokjes en bak in een scheut olijfolie en de geperste teentjes knoflook. Snijd ondertussen de ui, champignons en paprika. Wanneer je hiermee klaar bent doe je eerst de ui en champignons erbij in de pan en als deze bijna klaar zijn de paprika.
- Doe dan de passata erbij met de kruiden en roer goed. Laat op laag vuur 10 tot 15 minuten pruttelen. Roer vlak voor het einde de taugé erdoorheen.
- Serveer met een handje sla per bord bovenop en 3 cherrytomaatjes in partjes. Garneer eventueel per Parmezaanse kaas.
No comments:
Post a Comment