Scroll down for the Dutch recipe
English recipe:
Duration: 5 minutes
The ingredients for 1 serving:
- 4 tbs quark
- 1 banana
- 10 cherries
- 3 tbs homemade coconut granola
- 1 tbs bee pollen
- 1 tbs chia seeds
- 1 tbs shredded coconut
What you do:
- Pit the cherries. I used a paperclip to do this since I don't own a special kitchen supply to do this. In this video you can see how: Pit cherries using a paperclip (the comments are in Dutch)
- Mix the quark with the banana, 7 cherries, 1/2 tbs coconut grater and 1 tbs chiaseeds in a blender until well combined.
- Pour in a bowl and top with the granola, rest of the coconut grater, bee pollen, some banana slices and the 3 cherries.
Enjoy!
Do you want to make me later or share me with your friends? “PIN” me to PINTEREST or “SHARE” me on FACEBOOK, using the social media icons below (in the gray frame)!
................................................................................................................
Nederlands recept - Kersen Smoothie Bowl :
Tijd: 5 minuten
De ingrediënten voor 1 portie:
- 4 el kwark (250 g)
- 1 banaan
- 10 kersen
- 3 el zelfgemaakte kokos granola
- 1 el bijenpollen
- 1 el chia zaden
- 1 el geraspte kokos
What you do:
- Pit the cherries. I used a paperclip to do this since I don't own a special kitchen supply to do this. In this video you can see how: Pit cherries using a paperclip (the comments are in Dutch)
- Mix the quark with the banana, 7 cherries, 1/2 tbs coconut grater and 1 tbs chiaseeds in a blender until well combined.
- Pour in a bowl and top with the granola, rest of the coconut grater, bee pollen, some banana slices and the 3 cherries.
Bereiding:
- Ontpit de kersen. Ik heb hier een paperclip gebruikt omdat ik geen kersenontpitter bezit. In deze video kun je zien hoe je dit doet: Kersen ontpitten met een paperclip.
- Doe de kwark met de banaan, 7 kersen, 1/2 el kokosrasp en de chia zaden in een blender en mix totdat het één geheel is.
- Doe in een kom en doe de granola, rest van de kokosrasp, de bijenpollen, nog wat plakjes banaan en de overige 3 kersen erbovenop.
Lekker recept! Wat voor kwark gebruik jij?
ReplyDeleteJa was heerlijk! Ik gebruik altijd biologische magere kwark!
Delete