Het Weekend van de Rollende Keukens


Dit weekend was het weekend van de rollende keukens op het terrein van de westergasfabriek in Amsterdam. Als foodie en foodblogger kon ik dit event natuurlijk niet aan mij voorbij laten gaan! 

Ik ben op zaterdag geweest. Het was druk, maar erg gezellig en heb een toptijd gehad! Het was dan ook heerlijk weer dus wat wil je nog meer? Echt heerlijk eten met een drankje in de zon. Volgend jaar ga ik zeker weer en ben jij nog niet geweest? Je kan vandaag nog tot 23.00! Dus ik zou zeggen spring op de fiets of pak de trein en ga snel naar Amsterdam! Hieronder vind je een ruime sfeerimpressie van mijn dag!Heb je hier nog nooit van gehoord dan hoor ik je vragen maar wat is dat? Het is een 5-daags food festival waarbij tientallen mobiele eetgelegenheden zich verenigen tot één heel groot openluchtrestaurant met verschillende bandjes en één en al gezelligheid! Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Altijd al eens gefrituurde sprinkhaan of een meelworm-loempia willen proberen? Dat kan hier! Maar vanuit alle wereldstreken kun je gerechten en hapjes proeven. Van gezond tot ongezond, er is voor ieder iets wils. Alles ruikt even lekker en de smaken van de dingen die ik heb geproeft waren stuk voor stuk fantastisch! Er zijn kleinere en grotere 'restaurantjes'. Er wordt gekookt vanuit caravans, barbeque's, drankjes kun je halen bij de bar en je kunt zitten op picknicktafels of heerlijk in het gras. 


Ordering Chicken Fajita's at a mexican style caravan

And here is the delicious chicken fajita with a mango lemonade
Healthy Food Stand with Raw Food and Acai Recipes

The best barbeque Beef Balls from Smokey Goodness
Cheatmeal! Crepes with NutellaVolg Healthy Living in Heels ook op FacebookInstagramTwitterPinterestBloglovin of Google+!


 Wil je dit later terug lezen of delen met je vrienden? “PIN” me dan op PINTEREST of “SHARE” dit recept op FACEBOOK door gebruik te maken van de sociale media icoontjes hieronder (in het grijze kader)!


1 comment: