Vegetarian Pasta Pesto

As you know I love pasta but lately I try to eat less carbs during dinner so also less pasta. But went out for drinks yesterday so I must admit, I'm a little bit hungover so I big plate of pasta is the best! Since I already posted a green pesto pasta with chicken and salmon I decided to make a vegetarian version. Delicious! Nothing fancy, but very tasty!




 Scroll down for the Dutch recipe

English recipe:


Duration: 15 minutes

The ingredients for 1 serving:
  • 75 g kamut tagliatella
  • 50 g chestnut mushrooms
  • 1/4 zucchini
  • 1/2 red paprika
  • 1/2 leek
  • 1 garlic clove
  • 1 tbs green pesto (homemade)
  • 1 tbs grated Parmesan cheese
  • Olive oil

What you do:
  1. Cook pasta as directed on the package. 
  2. Heat 1 tablespoon olive oil and 1 crushed garlic clove in a pan. Cut the mushrooms into pieces and fry them in olive oil. 
  3. Meanwhile, cut the other vegetables. First add the zucchini to the pan with the mushrooms and after a few minutes, the leeks and paprika. 
  4. Drain the pasta as soon as it is ready, mix 1 tablespoon (or more to taste) green pesto through it along with the vegetables. 
  5. Serve with grated Parmesan cheese.

Enjoy!

 

Follow Healthy Living in Heels on FacebookInstagramTwitterPinterestBloglovin or Google+!

 

  Do you want to make me later or share me with your friends? “PIN” me to PINTEREST or “SHARE” me on FACEBOOK, using the social media icons below (in the gray frame)!

................................................................................................................

Nederlands recept - Vegetarische Pasta Pesto:


Tijd: 15 minuten

De ingrediƫnten voor 1 portie:
  • 75 g kamut tagliatella
  • 50 g kastanje champignons
  • 1/4 courgette
  • 1/2 rode paprika
  • 1/2 prei
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el groene pesto (zelfgemaakt)
  • 1 el geraspte Parmezaanse kaas
  • Olijfolie
Bereiding:
  1. Kook de pasta zoals aangegeven staat op de verpakking.
  2. Verwarm 1 eetlepel olijfolie met 1 geperst teentje knoflook in een pan. Snijd de champignons in stukjes en bak deze in de olijfolie.
  3. Snijd ondertussen de andere groenten en doe als eerst de courgette erbij en pas na een paar minuten de prei en paprika.
  4. Giet de pasta af zodra deze klaar is en meng er 1 eetlepel (of meer naar smaak) groene pesto door samen met de groenten. 
  5. Serveer met geraspte Parmezaanse kaas. 

Eet smakelijk!


 Volg Healthy Living in Heels ook op FacebookInstagramTwitterPinterestBloglovin of Google+!


Wil je dit recept later maken of delen met je vrienden? “PIN” me dan op PINTEREST of “SHARE” dit recept op FACEBOOK door gebruik te maken van de sociale media icoontjes hieronder (in het grijze kader)!

No comments:

Post a Comment