Tuna Veggie Wraps

Tonight I made Tuna wraps with vegetables for dinner! Was feeling super hungry after a busy day of work so I had three whole wraps.. Enjoyed every bit of them! I also want to thank all of you who already purchased by E-Book! Happy with all the positive reactions and your support!



 Scroll down for the Dutch recipe

English recipe:


Duration: 15 minutes

The ingredients for 3 wraps:
  • 3 whole wheat wraps
  • 1 can tuna
  • 1/4 zucchini
  • 1/3 red paprika
  • 1 tomato
  • 2 spring onions
  • 3 tbs cottage cheese
  • 100 g grated cheese
  • Pepper
  • Olive oil

What you do:
  1. Preheat the oven to 200 degrees Celsius. 
  2. Heat 1 tablespoon olive oil in a skillet over medium-high heat. Cut the zucchini into small cubes and fry in the pan. Meanwhile, cut the paprika and tomatoes and place after 2 to 3 minutes in the pan with the zucchini. After 1 minute add the tuna heat briefly. 
  3. Put 3 wraps on the worksheet and spread with 1 tablespoon of cottage cheese seasoned with pepper. Cut the spring onions and sprinkle over the cottage cheese. Then put the tuna-vegetable mixture on top and fold the wraps. Fasten with a toothpick. 
  4. Place the wraps in a greased baking dish and sprinkle with cheese. Put in the oven for 10 minutes until the cheese has melted.

Enjoy!


  Do you want to make me later or share me with your friends? “PIN” me to PINTEREST or “SHARE” me on FACEBOOK, using the social media icons below (in the gray frame)!

................................................................................................................

Nederlands recept - Tonijn Groente Wraps:


Tijd: 15 minuten

De ingrediënten voor 3 wraps:
  • 3 volkoren wraps
  • 1 blikje tonijn op water
  • 1/4 courgette
  • 1/3 rode paprika
  • 1 tomaat
  • 2 bosuitjes
  • 3 el hüttenkäse
  • 100 g geraspte kaas
  • Peper
  • Olijfolie

Bereiding:
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. 
  2. Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan op matig tot hoog vuur. Snijd de courgette in kleine blokjes en bak in de pan. Snijd ondertussen de paprika en tomaat en doe deze na 2 tot 3 minuten erbij in de pan.
  3. Voeg na 1 minuut ook de tonijn toe en verwarm even mee.
  4. Leg 3 wraps op het werkblad en besmeer elke met een eetlepel hüttenkäse op smaak gebracht met peper. Snijd de bosuitjes in ringetjes en sprenkel over de hüttenkäse. Leg dan het tonijn-groente mengsel erbovenop en vouw de wraps dicht. Zet vast met een kleine prikker. 
  5. Leg de wraps in een ingevette ovenschaal en bestrooi met kaas. Zet 10 minuten in de oven totdat de kaas gesmolten is. 

Eet smakelijk!


  Wil je dit recept later maken of delen met je vrienden? “PIN” me dan op PINTEREST of “SHARE” dit recept op FACEBOOK door gebruik te maken van de sociale media icoontjes hieronder (in het grijze kader)!

No comments:

Post a Comment